Nová verze - Betonserver 2.16

Právě jsme spustili novou verzi geovyhledávače Betonserver.

Nová verze Betonserveru 2016 obsahuje mnoho vylepšení a nových prvků. Kromě nového vzhledu obsahuje i moderní zabezpečení proti kybernetickým útokům a pro prezentované firmy i pohodlnější obsluhu a aktualizaci svých stránek.

Přehlednější intuitivní grafika

Uživatelské prostředí je intuitivní a přehledné. Vše je umístěno tak, aby vyhledávání bylo co nejrychlejší a aby detailní informace o nalezených dodavatelích byly jasné a přehledně strukturované dle důležitosti pro praktické použití.

Rychlé vyhledávání v mapách

Motor Betonserveru nyní pracuje na rychlejší bázi map. Pro pravidelné uživatele je zapracována funkce rychlejší vyhledávání přímo v hlavní mapě na úvodní straně Betonserveru. 

Funkce trasa, čas a navigace

Nově přidané funkce pro zobrazení nalezených tras od jednotlivých firem na místo stavby, zobrazení přibližného času přepravy a kompletní výstup pro silniční navigaci.

Detailní informace o provozovnách

Nově přidané bloky pro přehlednější orientaci, zobrazení poboček a sekundárních adres. Neomezený počet zobrazených kontaktních osob.

Sociální sítě

Využití tohoto bloku zatím není masivní ale v budoucnu se počítá i s rozvojem tímto směrem. Tento blok umožňuje propojení s Facebookem, Twitrem, Instagramem i kanálem YouTube.

Nové a naposledy zaktualizované firmy

Nově přidané i naposledy zaktualizované firmy se zobrazují v dolní části úvodní stránky.

Třídění článků a inzerátů do jednotlivých sekcí

Nejnovější články a inzeráty se zobrazují nyní na úvodní stránce. Zároveň se tematicky zobrazují i v předmětných sekcích Betonserveru.

Responzivní design

Nový Betonserver je navržen pro práci jak na stolních počítačích a noteboocích, tak i pro práci na tabletech a mobilních telefonech s úhlopříčkou od 4“.

V případě jakýchkoli problémů se zobrazováním ve vašem prohlížeči nejprve zkuste obvyklé (Ctrl+F5 nebo Ctrl+R), aktualizaci prohlížeče a vymazání souborů historie a cookies z vašeho počítače. Pokud potíže přetrvávají, kontaktujte nás e-mailem na vojtech.lasek@betonserver.cz nebo telefonicky na 244 403 386.

Váš tým geovyhledávače Betonserver.

Datum zveřejnění: 9.10.2016

Zpět na všechny novinky

Novinky

26. ročník konference RECYCLING 2024

Datum konání:  až 18.-19. dubna 2024  Místo konání:   hotel Santon, Přístavní 38, 635 00 BRNO  Garant akce:   doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc., př…

Potřebujete pomoci s Betonserverem?

Ozvěte se nám

E-mail info@betonserver.cz